24 Nisan 2008 Perşembe

Ipod'da şarj sorununu bitiren buluş



İcatlarıyla teknoloji dünyasındaki dengeleri alt üst eden mucit Trevor Baylis dönen bir kol ile şarz olabilen radyodan sonra yine aynı şekilde şarz edilen GreenPod'u piyasaya sürdü.

Ünlü mucit Trevor Baylis buluşlarıyla teknoloji dünyasının Bill Gates'i olma yolunda hızla ilerliyor. Daha önce kendi kendine şarz olabilen radyoyu geliştiren Baylis şimdi de arka tarafında bir kurma kolundan şarz olan Ipod'ları piyasaya sürdü.

KOLU ÇEVİRMEK YETERLİ

Tamamen çevreci olan ürünü ilk aldığınız andan itibaren hiç fişe takıp şarz etmeniz gerekmiyor. Tek yapmanız gereken arkasındaki kolu yeterince çevirmek. Bir dakika boyunca kolu çevirdiğinizde 40 dakikalık enerjisini eld ediyor.

20 SAAT MÜZİK ÇALABİLİYOR

Toplamda 20 saat müzik çalınabiliyor. Zaten şarz bitse bile kolu yeniden çevirmek yeterli. Dünyanın ilk GreenPod'unun ardından Trevor Baylis esas bombaya hazırlanıyor. Cihazın 2 gigabayt büyüklüğünde hafızası var.

LCD EKRAN İLE VİDEO İZLENEBİLİYOR

Ecomediaplayer yani ekonomik media player olarak adlandırılan ürünün ekranı LCD olduğu için her türlü videoyu rahatlıkla izlemek mümkün.

KURMA KOLLU CEP TELEFONLARI GELİYOR

Teknoloji dünyasında sarsıcı rüzgarlar estiren Trevor Baylis GreenPod'daki sistemi yakında cep telefonlarına da uygulayacağıın açıkladı. Yani birçok cep telefon kullanıcısının şarz sorunu Baylis'in piyasaya süreceği telefonlarıyla son bulacak.

Hiç yorum yok: